Ny hund?

Vi hjælper altid gerne med at rådgive omkring køb af ny hvalp!

Der er rigtig mange ting at forholde sig til, når man skal have en hund. På Skæring og Rosenholm Dyreklinik vil vi hellere end gerne hjælpe dig med, at besvare nogle af de mange spørgsmål, der presser sig på, når man har besluttet at få en hund. Du er velkommen til at ringe til klinikken og få råd og vejledning omkring karakteristika for de forskellige racer og hjælp til at vurdere om det er en hvalp eller en ældre ”brugt” hund, der er det rigtige valg for netop dig.

Når du har fået din hund, tilbyder vi at hjælpe dig med, at gennemgå de sundhedspapirer hvalpen/hunden har og afgøre om den har fulgt de generelle anbefalinger omkring vaccinationer og sundhedstjek. Vi tager en snak med dig, om hvilke tanker du har gjort dig om hundetræning, forsikringer, osv. og guider dig til korrekt fodring af hunden. Er din hund importeret fra udlandet, kan der være ekstra overvejelser og risici som skal snakkes igennem og også her står vi til rådighed for vejledning.

Derudover er du altid velkommen til, at komme forbi klinikkerne, så hunden kan få en godbid og blive klappet. På den måde bliver et besøg på klinikken forbundet med noget positivt og hunden lærer os at kende.

Her på hjemmesiden kan du læse om hvalpetjek, unghundetjek og seniortjek, hvis du ønsker mere information om hvad vi kigger efter, når vi undersøger hunden i dens forskellige livsfaser.

På Skæring og Rosenholm Dyreklinik glæder vi os til at hilse på dig og din nye hund. Du er altid velkommen til at ringe med spørgsmål eller for at booke tider.

Bliver din hund syg eller kommer ud for en ulykke, er der altid en dyrlæge at træffe på telefonen, også udenfor normal åbningstid og i weekender.

 

Dyrlæge Monica Kallehauge

 

Del denne historie
Hvalpeaften på Skæring Dyreklinik

Har du en hvalp under 6 måneder?

Så er I inviteret til hvalpeaften hos os!

En aften med hvalpeleg, fagligt indhold, rundvisning, snak og godt selskab!

Hvalpeaften