Hestepraksis

Udkørende hestepraksis

Vores hestepraksis drives af dyrlæge Søren Kragh med mere end 20 års erfaring fra hestepraksis. Søren er selv mangeårig hesteejer og konkurrencerytter. Vi er dyrlæge på de på fleste større rideskoler og stutterier i Århus N og Vestdjursland. Vi arbejder med stor vægt på ”horsemanship” og på at give dig og dine heste den bedste behandling til en rimelig pris.

Vi foretager:

  • Reproduktionsarbejde: Eksempelvis folikkelkontrol for optimalt inseminationstidspunkt, inseminering, scanning for drægtighed fra dag 15.
  • Tandbehandling udføres af dyrlæge med erfaring og efteruddannelse i tandbehandling på heste. Udføres med moderne tandudstyr, såvel manuelt, som avanceret elektrisk udstyr.
  • Halthedsdiagnostik. Med evt. blokader, scanning og røntgen.
  • Vaccination med sundhedsundersøgelse, tandtjek, fodringssnak m.m.
  • Udtagning og undersøgelse af blodprøver med hurtigt resultat.
  • Undersøgelse af gødningsprøver udføres af rutineret laborant med efterfølgende rådgivning og evt. udlevering af korrekt ormekur.
  • Vi samarbejder derudover med et par større hestehospitaler.

Tidsbestilling:
Tidsbestilling foregår alle hverdage kl. 08-17 bedst mellem kl. 08-09 på tlf: 70 23 00 04.

Akuttillæg kl. 09-17: 25%.
Akuttillæg kl. 17-08: 100%

Vagthavende dyrlæge kontaktes kl. 17-08 på tlf: 70 23 00 04.
Vagtberedskabet deles med dyrlægerne fra Allingåbro-Auning Dyreklinik, hvorfor ekstra kørselsomkostninger kan forekomme.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.